Alberto Fernández

 Descarregar Pdf

Alberto Fernández  és professor titular de Doctor al Departament de Ciencias de l'Educació (Àrea de Didàctica de la Llengua i la Literatura) de la Universidad de Oviedo. Dirigeix el Màster d'Ensenyament Integrat de Llengua Anglesa i Contingut. Ho va coordinar entre el 2012 i el 2018, des de llavors coordina el Programa de Doctorat en Educació i Psicologia.

Ha realitzat estàncies d’investigació a la Universitat de Melbourne (Austràlia), l’Imperial College of Science and Technology (Regne Unit), la Universitat de Lovaina (Bèlgica), la Universitat de Ratisbona (Alemanya) i la Universitat de Brasov (Romania). Les seves línies d’investigació se centren en l’ensenyament de l’anglès, el bilingüisme i l’Aprenentatge Integrat de Llengua i Continguts (AICLE).

En els últims cinc anys ha participat en catorze projectes d’investigació (nou d’ells europeus, dos de pla nacional i tres de projectes d’àmbit regional) i ha publicat dinou articles en revistes indexades i quinze articles de llibre. És evaluador de projectes d’investigació per l’Agencia Nacional de Evaluación y Prospectiva (ANEP), així com per altres agències europees. Des de l’any 2012 coordina el Master Universitario en Enseñanza Integrada de la Lengua Inglesa y Contenidos de la Universidad de Oviedo.

CONTACTE

Facultat de Formació del Professorat i Educació

Universitat d’Oviedo

C/ Aniceto Sela, s/n

33010 Uviéu (Asturies) – Espanya

Tel.: +34 98 510 28 64

E-mail: fernandezcalberto@uniovi.es

Researcher ID: K-6996-2014

Orcid ID: 0000-0002-5120-8181

logos_junts