Objectius del mòdul

 Descarregar Pdf

L’objectiu general del Mòdul Jean Monnet “MULTILINGUALISM AND MULTILINGUAL EDUCATION IN THE EUROPEAN UNION” és doble:

(i) Que els alumnes de la Facultat d’Educacióp, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida coneguin l’enfocament i iniciatives per promoure el multiligüisme i l’educació multilingüe de l’UE.

(ii) Promoure el diàleg sobre la valoración del multilingüisme i l’educació multilingüe entre l’acadèmia, les autoritats i professionals del món educatiu i lingüístic, i la societat en general.

Per cobrir aquests objectius, en primer lloc es durá a terme l’activitat formativa “MULTILINGÜISME i EDUCACIÓ A L’UNIÓ EUROPEA” amb al voltant de 40 alumnes dels Graus relacionats amb l’educació de la Universitat de Lleida. En segon lloc, es mantindran trobades i seminaris amb autoritats i professionals dels camps educatiu i lingüístic de la Generalitat de Catalunya, així com d’altres institucions que promouen el multilingüisme.

L’impacte d’aquest treball inclou diferents nivells en funció de la población-diana. Els i les estudiants es beneficiaràn a l’adquirir uns coneixements sobre la realitat lingüística de l’UE, i els seus eixos d’actuació en materia de multilingüisme i educació multilingüe. Les autoritats i profesionals del camp educatiu i lingüístic i altres institucions que promouen el multilingüisme, es veuran beneficiades de la compilació, discusió i el coneixement creat sobre aquests tòpics.

Tota aquesta feina, juntament amb les activitats de disseminació que es duràn a terme (web / Knowledge-Corner / Guia de Bones Pràctiques / MINIBOOK) incrementaràn la valoració del multilingüisme i l’educació multilingüe a la societat en general

 

 

logos_junts